Workshop voor houtbewerking aanvragen?

Beginnerscursus houtbewerking

vanaf €150.00

Creatief met hout is een workshop van ruim 3 uur waarin je zelf leert werken met verschillende houtbewerkingsmachines. De workshop wordt gegeven door een ervaren meubelmaker die uitgebreid de tijd voor je neemt zodat je aan het einde van de middag volledig zelfstandig met de machines kan werken en je bijv. een snijplank kan maken. Aan het einde van deze workshop heb je bijvoorbeeld je eigen snijplank of kaasplank gemaakt uit steigerhout. Ook ken je de ins en outs van de diverse houtbewerkingsmachines zodat je zelf later zelfstandig met deze machines aan de slag kan.

 

Je word ontvangen met koffie of thee en wat lekkers om vervolgens de werkplaats in te gaan en te starten met de uitleg van de verschillende machines. Aan de hand van de uitleg ga jij samen met jou medecursisten aan de slag met het maken van de snijplank. Dit betekent het bevestigen van houten delen aan elkaar, op maat zagen, schuren en bijvoorbeeld frezen. Tussendoor is er nog ruim tijd om bij te praten en nog rustig wat te drinken.

 

De workshop gaat door bij tenminste vier inschrijvingen
Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

 

Heb je een Groupon Coupon voor deze workshop?
Vul dan bij het boeken de Groupon coupon inclusief controlecode in en ga verder met je bestelling. (De reguliere prijs blijft staan, maar maak je daarover geen zorgen!) Zodra je bij de betaalstap bent kan je “Groupon Coupon” selecteren. Wij checken dan je coupon en bevestigen je reservering.

Ruimte voor je evenement nodig?

Vraag een offerte aan en word member for a day