Ruimte huren voor een training?

Training

Je geeft trainingen of je hebt een training geboekt en bent op zoek naar een vette locatie in Eindhoven. Microlab biedt diverse ruimtes die geschikt zijn voor het geven van trainingen. In het bruisende stadsdeel Strijp-S hebben we in een oud Philips pand ruimtes in diverse soorten en maten beschikbaar. Onze ruimtes zijn gemaakt om iedereen te inspireren en liggen in het hart van onze community. Zo ben je volwaardig member for a day. We hebben goed nagedacht over de faciliteiten. Onze ruimtes zijn volledig ingericht en gereed voor jouw openbare of besloten training.

Hoe werkt het?

Je wordt member for a day

Dit maakt dat wij onze stinkende best voor jou gaan doen, maar wij verwachten daarbij wel dat je je dan ook gedraagt als member. Meer info

Wij hebben geleerd van festivals

Daarom betaal je bij Microlab een vast bedrag per persoon per dagdeel. Hierin zit alles wat je hoe dan ook nodig hebt en wat Microlab in huis heeft: koffie/thee, vergaderfaciliteiten, tv/beamer, geluidsset, microfoon, flipover, houtwerkplaats, airhockey ….you name it! Meer info

Een passende ruimte voor het aantal personen

Je geeft aan ons aan met hoeveel personen je bent en welke faciliteiten je nodig hebt. Wij matchen je vraag met één van onze ruimtes. Je betaalt in dit geval voor het aantal gasten, wel zo fair!

Vraag een specifieke ruimte aan

Al eerder te gast geweest in Microlab en wil je graag die ene specifieke ruimte boeken? Dan betaal je ongeacht het aantal gasten het maximale aantal gasten van die ruimte.   

Extra’s bij te boeken

Wij gaan onze stinkende best doen om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Onze medewerkers zijn experts op event gebied wat betekent dat we meer voor je kunnen betekenen dan enkel de ruimte & food en beverage. Laat ons vooraf al je plannen en wensen weten en wij nemen het direct op in onze offerte. Waar moet je dan aan denken? Wat dacht je van een interactieve workshop tussen de meetings door, een groot led-scherm waarop je een live videoverbinding streamt met Mars of een rondleiding door een founder van Microlab.

Ruimtes

Voor ieder evenement heeft Microlab een ruimte die daarbij past. Zo zijn er ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, maar ook voor workshops of zelfs een bedrijfsborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ruimte voor je training huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day