Vergaderen & trainen

Vergaderen & trainen bij Microlab

Ben je op zoek naar een vette locatie in Eindhoven? Microlab biedt diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen en trainingen. In het bruisende stadsdeel Strijp-S hebben we in een oud Philips pand ruimtes in diverse soorten en maten beschikbaar. Onze ruimtes zijn gemaakt om iedereen te inspireren en liggen in het hart van onze community. Zo ben je volwaardig member for a day. We hebben goed nagedacht over de faciliteiten. Onze ruimtes zijn volledig ingericht en gereed voor jouw openbare of besloten bijeenkomst.

Hoe werkt het?

Je geeft aan ons aan met hoeveel personen je bent en welke faciliteiten je nodig hebt. Wij matchen je vraag met een van onze ruimtes. Je betaalt in dit geval voor het aantal gasten, wel zo fair! Al eerder te gast geweest in Microlab en wil je graag die ene specifieke ruimte boeken? Dan betaal je ongeacht het aantal gasten het maximale aantal gasten van die ruimte. Twee dingen om rekening mee te houden:

  • Je wordt member for a day. Dit maakt dat wij onze stinkende best voor jou gaan doen, maar wij verwachten daarbij wel dat je je dan ook gedraagt als member. Meer info

 

  • Wij hebben geleerd van festivals. Daarom betaal je bij Microlab een vast bedrag per persoon per dagdeel. Hierin zit alles wat je hoe dan ook nodig hebt en wat Microlab in huis heeft: koffie/thee, vergaderfaciliteiten, tv/beamer, geluidsset, microfoon, flipover, houtwerkplaats, airhockey ….you name it! Meer info

Extra’s

Wij gaan onze stinkende best doen om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Onze medewerkers zijn experts op event gebied wat betekent dat we meer voor je kunnen betekenen dan enkel de ruimte & food en beverage. Laat ons vooraf al je plannen en wensen weten en wij nemen het direct op in onze offerte. Waar moet je dan aan denken? Wat dacht je van een interactieve workshop tussen de meetings door, een groot led-scherm waarop je een live videoverbinding streamt met Mars of een rondleiding door een founder van Microlab.

Geen extra kosten

Member for a day

18 meeting rooms

Ruimte voor een dag huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day