MEMBER FOR A DAY

Zo werkt het

Bij een bezoek aan Microlab gaan we onze stinkende best doen om alles tot in de puntjes voor je te verzorgen. Wij verwachten dan wel dat je, je gedraagt als member.

Onze kernwaarden

Het is dus fijn als je de Microlab kernwaarden in gedachten houdt: ‘Your opportunities in life should not depend on who you are of how much money you have’. Tijdens je bijeenkomst in Microlab ben je ‘member for a day’. Dat houd in dat we de deuren van Microlab voor je openen en laten zien waar onze members dagelijks met passie aan werken. ‘Life’s too short to do things you are not passionate about’. Alle faciliteiten die zij dagelijks gebruiken zijn deze dag ook voor onze day members beschikbaar. ‘We can all achieve more if we share resources and knowledge’.

Ervaar de vibe!

Bij ons geen kannen koffie en eigen gereserveerde hoekjes. ‘it’s inspiring to learn from other people’s, success and mistakes, but blindly copying their methods is stupid’. Koffie en thee pak je dus gewoon in een van de community spaces in het pand. Borrelen doe je in de Skybar en tafeltenniscompetities organiseer je op de playground. We zijn geen standaard congreslocatie. Hoe saai zou dat zijn! In Microlab voel je de vibe van ondernemerschap, creativiteit en innovatie. We proberen je tijdens jullie bijeenkomst zoveel mogelijk deze vibe mee te laten krijgen. Sta ervoor open en doe mee! Iedereen vertelt graag met passie waar hij / zij aan werkt en iedereen is oprecht geïnteresseerd in jullie verhaal. ‘Coworking is fucking awesome’.

Waar wij voor staan

2018_Microlab_OurBeliefs_02-01

HET LEVEN IS TE KORT OM DINGEN TE DOEN WAAR JE NIET GEPASSIONEERD OVER BENT.

HET IS INSPIREREND OM TE LEREN VAN DE SUCCESSEN EN FOUTEN VAN ANDERE MENSEN, MAAR HET BLINDELINGS KOPIËREN VAN HUN METHODEN IS DOM.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-02
2018_Microlab_OurBeliefs_02-03

WE KUNNEN ALLEMAAL MEER BEREIKEN ALS WE MIDDELEN EN KENNIS DELEN.

HET IS GEWELDIG OM MENSEN TE HELPEN.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-04
2018_Microlab_OurBeliefs_02-05

JE KANSEN IN HET LEVEN MOETEN NIET AFHANGEN VAN WIE JE KENT OF HOEVEEL GELD JE HEBT.

DE BESTE DOELEN ZIJN GROOT EN SCHIJNBAAR ONMOGELIJK. EEN ZINVOL LEVEN WORDT BESTEED AAN HET STELLEN EN BEREIKEN VAN DERGELIJKE DOELEN.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-06-06

Ruimte voor een dag huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day