HOE WERKT HET

Dit is onze werkwijze

Vraag offerte aan

Je geeft aan ons aan met hoeveel personen je bent en welke faciliteiten je nodig hebt. Wij matchen je vraag met een van onze ruimtes. Laat ons al je plannen weten. Onze medewerkers zijn experts op event gebied wat betekent dat we meer voor je kunnen betekenen dan enkel de ruimte & food en beverage. Waar moet je dan aan denken? Wat dacht je van een interactieve workshop tussen de meetings door,  een groot LED scherm waarop je een live videoverbinding streamt met Mars of een rondleiding door een founder van Microlab.

Wij nemen contact op

Even een laatste check of alles geregeld is!

Ontvangen door Community Maker

Jouw ruimte wordt klaargezet

Bij een bezoek aan Microlab word je ontvangen door een Community Maker. Hij of zij geeft je een introductie rondleiding door Microlab en zet je af in de gehuurde ruimte. Uiteraard staat deze al helemaal startklaar met alle benodigde faciliteiten.

Gebruik alle faciliteiten

Bij ons geen kannen koffie en eigen gereserveerde hoekjes. ‘it’s inspiring to learn from other people’s, success and mistakes, but blindly copying their methods is stupid’. Koffie en thee pak je dus gewoon in een van de community spaces in het pand. Borrelen doe je in de Skybar en tafeltenniscompetities organiseer je op de playground. We zijn geen standaard congreslocatie. Hoe saai zou dat zijn!

Dit is misschien wel de creatiefste

werkplek van Nederland

Ruimte voor een dag huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day