WAT WIJ GELEERD HEBBEN VAN FESTIVALS

Dit hebben wij geleerd

In de lente van 2016 stonden Microlab-oprichters Luuk en Rik Visser op een festival een biertje te drinken in de zon, toen een gedeelde ergernis ter sprake kwam: nadat ze al een duur kaartje gekocht hadden moesten ze nog een muntje betalen voor een glas en vervolgens weer een muntje om te mogen plassen. Come on!

 

Als iedereen toch dat glas nodig heeft en toch minstens één keer die dag naar het toilet moet, waarom maak je het kaartje dan niet gewoon vijf euro duurder? Binnen Microlab willen we nooit iemand dat gevoel geven dat er telkens weer meerkosten bij komen. Wij vragen liever aan de voorkant een eerlijke prijs waarvoor alles gefixt is en je nergens over na hoeft te denken.

 

Bij Microlab dus geen onverwachte ‘festival’ verrassingen met extra kosten zonder dat je daarop zit te wachten. Je betaalt een vast bedrag per persoon per dagdeel of dag. Hierin zit alles wat je nodig hebt en wat Microlab in huis heeft: koffie / thee, vergaderfaciliteiten, tv/beamer, geluidsset, microfoon, flipover, houtwerkplaats, airhockey ….you name it!

Waar wij voor staan

2018_Microlab_OurBeliefs_02-01

HET LEVEN IS TE KORT OM DINGEN TE DOEN WAAR JE NIET GEPASSIONEERD OVER BENT.

HET IS INSPIREREND OM TE LEREN VAN DE SUCCESSEN EN FOUTEN VAN ANDERE MENSEN, MAAR HET BLINDELINGS KOPIËREN VAN HUN METHODEN IS DOM.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-02
2018_Microlab_OurBeliefs_02-03

WE KUNNEN ALLEMAAL MEER BEREIKEN ALS WE MIDDELEN EN KENNIS DELEN.

HET IS GEWELDIG OM MENSEN TE HELPEN.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-04
2018_Microlab_OurBeliefs_02-05

JE KANSEN IN HET LEVEN MOETEN NIET AFHANGEN VAN WIE JE KENT OF HOEVEEL GELD JE HEBT.

DE BESTE DOELEN ZIJN GROOT EN SCHIJNBAAR ONMOGELIJK. EEN ZINVOL LEVEN WORDT BESTEED AAN HET STELLEN EN BEREIKEN VAN DERGELIJKE DOELEN.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-06-06

Ruimte voor een dag huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day