Ruimte huren voor een relatie evenement?

Wil je je relaties bijpraten over de laatste features van je bedrijf of wil je in een informele setting je relaties leren kennen?

In het bruisende stadsdeel Strijp-S hebben we in een oud Philips pand ruimtes in diverse soorten en maten beschikbaar. Zo hebben we voor elke uitreiking de juiste ruimte.

Hoe werkt het?

Je wordt member for a day

Dit maakt dat wij onze stinkende best voor jou gaan doen, maar wij verwachten daarbij wel dat je je dan ook gedraagt als member. Meer info

Wij hebben geleerd van festivals

Daarom betaal je bij Microlab een vast bedrag per persoon per dagdeel. Hierin zit alles wat je hoe dan ook nodig hebt en wat Microlab in huis heeft: koffie / thee, vergaderfaciliteiten, tv/beamer, geluidsset, microfoon, flipover, houtwerkplaats, airhockey ….you name it! Meer info

Een passende ruimte voor het aantal personen

Je geeft aan ons aan met hoeveel personen je bent en welke faciliteiten je nodig hebt. Wij matchen je vraag met een van onze ruimtes. Je betaalt in dit geval voor het aantal gasten, wel zo fair!

Vraag een specifieke ruimte aan

Al eerder te gaste geweest in Microlab en je wil graag die ene specifieke ruimte boeken? Dan betaal je ongeacht het aantal gasten het maximale aantal gasten van die ruimte.   

Extra’s bij te boeken

Wij gaan onze stinkende best doen om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Onze medewerkers zijn experts op event gebied wat betekent dat we meer voor je kunnen betekenen dan enkel de ruimte & food en beverage. Laat ons vooraf al je plannen en wensen weten en wij nemen het direct op in onze offerte. Waar moet je dan aan denken? Wat dacht je van een interactieve workshop tussen de meetings door,  een groot LED scherm waarop je een live videoverbinding streamt met Mars of een rondleiding door een founder van Microlab.

Start van het evenement!

Bij een bezoek aan Microlab word je ontvangen door een Community Maker. Hij of zij geeft je een introductie rondleiding door Microlab en zet je af in de gehuurde ruimte. Uiteraard staat deze al helemaal startklaar met alle benodigde faciliteiten.

Ruimtes

Voor ieder evenement heeft Microlab een ruimte die daarbij past. Zo zijn er ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, maar ook voor workshops of zelfs een bedrijfsborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ruimte voor een dag huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day