Evenementen

Evenementen in Microlab

Sta je aan de vooravond van de start van een project, worden de jaarcijfers gepresenteerd, wordt de medewerker van het jaar gekozen of is het gewoon tijd voor een feestje? Microlab biedt diverse ruimtes die geschikt zijn voor het geven van evenementen. In het bruisende stadsdeel Strijp-S hebben we in een oud Philips pand ruimtes in diverse soorten en maten beschikbaar. Onze ruimtes zijn gemaakt om iedereen te inspireren en liggen in het hart van onze community. Zo ben je volwaardig member for a day. We hebben goed nagedacht over de faciliteiten. Onze ruimtes zijn volledig ingericht en gereed voor jouw evenement. 

Hoe werkt het?

Je geeft aan ons aan met hoeveel personen je bent en welke faciliteiten je nodig hebt. Wij matchen je vraag met een van onze ruimtes. Je betaalt in dit geval voor het aantal gasten, wel zo fair! Al eerder te gast geweest in Microlab en je wil graag die ene specifieke ruimte boeken? Dan betaal je ongeacht het aantal gasten het maximale aantal gasten van die ruimte. Twee dingen om rekening mee te houden:

  • Je wordt member for a day. Dit maakt dat wij onze stinkende best voor jou gaan doen, maar wij verwachten daarbij wel dat je je dan ook gedraagt als member. Meer info

 

  • Wij hebben geleerd van festivals. Daarom betaal je bij Microlab een vast bedrag per persoon per dagdeel. Hierin zit alles wat je hoe dan ook nodig hebt en wat Microlab in huis heeft: koffie/thee, vergaderfaciliteiten, tv/beamer, geluidsset, microfoon, flipover, houtwerkplaats, airhockey ….you name it! Meer info

Ruimtes

Onze ruimtes zijn verspreid door Microlab. Zo kan het zijn dat je plenair beging op de ½ etage (ja die is er echt!) om uiteindelijk in de Skybar te eindigen voor een borrel/feest. 

Geen extra kosten

Member for a day

18 meeting rooms

Ruimte voor een dag huren?

Vraag een offerte aan en word member for a day